For virksomheder

Vi kender retail og kan sagtens hjælpe med mere

Her er RetailRecruiters specialister

Vores styrke er netværket i Retail og de mange års erfaring med netop problemstillinger i og omkring FMCG. Den primære service er at finde de rette medarbejder til jer. Vi kan også tilbyde Interim Management, Executive Search, Outplacement forløb og ledertræning. Alle de forløb er individuelle og målrettet jeres problemstillinger.

Executive search

Vi kender retail og kan hjælpe med at beskrive den rette profil og finde de rette kandidater.

Vi er klar til at finde din nye leder, specialist eller kommende leder efter vi er enige om, hvilke kvalifikationer og personlige kompetencer, som I har brug for i organisationen. Kravene til stillingen som mellemleder bliver fortsat øget: Behov for øget og hurtigere omstilling, samtidig med kvaliteten skal være høj og konstant. Lederkompetencerne bliver endnu vigtigere.
Vi finder kandidaterne med eller uden annoncering.

Rekruttering

Med indsigt og klar proces hjælper vi med at finde de rette kandidater hurtigt og effektivt.

Outplacement

Med et tæt og gennemprøvet forløb hjælper vi kandidater videre.

Vi giver kandidaterne et forløb, der bygger på mange års erfaring med at sikre, at kandidaterne kommer videre i sit professionelle liv – uanset om det med udgangspunkt i den nuværende eller en ny branche.

Vi har tilbyde to forskellige forløb på henholdsvis 3 og 6 måneder.

Interim Management

Få løst en akut udfordring hurtigt.

Vores kontaktnet indeholder ledere, der kan træde til hurtigt til at løse en opgave som interim leder. Der er tale om en meget hurtig proces fra opgaven til interview med mulige erfarne kandidater.

Ledertræning

En målrettet ledertræning er til glæde for alle.

Vi har gennemprøvet programmer for ledertræning, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og de udfordringer, ledergrupper står overfor. Træningen indeholder fælles møder og teamtræning kombineret med opgaver, der bliver løst sammen med og i samklang med den daglige indsat. På den måde er ledertræningen levende i en lang periode.

Lederudvikling

Det er tit bedre og billigere at udvikle end at afvikle.

Vi har mange års erfaring med at skabe lederudviklingsprogram, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Uanset om grupper af ledere er stor eller lille. Der er hurtigt at se på resultaterne, når en ledergruppe udvikler sig. Resultaterne bliver bedre, når lederudviklingsprogrammet sker med hensyn til ledergruppen og de udfordringer, de skal løse.