Sådan fungerer det

Du fortæller om jeres behov, situation, stillingen (kunderne) og den organisatoriske sammenhæng. Vi skriver et brief til din godkendelse og er klar til at finde de egnede kandidater. Du bliver orienteret løbende og det er jeres valg, om i skal have kandidater, som I selv vil gå videre med eller om vi skal deltage i samtaler og test.

1. Job/Situation/Kunde

Først og fremmest afklares det hvilken stilling, som ønskes besat. Vi lytter til jeres ønsker og prøver at danne os det bedst mulige indblik i jeres organisation.

2. Screening i markedet

Vi screener de kandidater, som vi vurderer egner sig bedst til opgaven. Naturligvis baseret på de ønsker og behov, som I har i jeres virksomhed.

3. Løbende orientering

Vi holder dig løbende orienteret i takt med, at vi screener markedet for kandidater. På den måde kan du følge med i udviklingen for rekrutteringen.

4. Præsentation af kandidater

Når screeningsprocessen er overstået, vil vi præsentere den/de kandidater, som vi finder mest egnede til opgaven/stillingen.

5. Samtaler og tests

Når tiden er inde til at gå videre med de udvalgte kandidater, har du mulighed for selv at tage den videre dialog. Alternativt kan vi også deltage i samtaler og tests af kandidaten/kandidaterne.

6. Ny medarbejder & follow-up

Tillykke! Du har fået en ny medarbejder og sparet besvær. Samtidig med at du har øget kvaliteten af arbejdsstyrken. Vi følger naturligvis op, såfremt der skulle være ønsker til forbedringer eller justeringer.